Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ταινίες και σειρές με υπόπτιτλους, στον υπολογιστή ή στο tablet...


Stremio 4 - Mία αξιόπιστη λύση-η καλύτερη- για αναπαραγωγή ταινιών και σειρών με υπότιτλους!Xωρίς κατέβασμα στον υπολογιστή!!!

Κατεβάζουμε πρώτα το stremio beta 4.0 για windows ή για Mac ή για Android - tablet ή smart ή ios,linux


Όταν κατεβάζουμε την εφαρμογή stremio  και την ανοίγουμε να παίξει μας ζητά ένα mail(δίνουμε κάποιο οτιδήποτε δεν ζητά επιβεβαίωση). Αυτό είναι τυπικόΣτην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται το παράθυρο του stremio

Stremio1.Αν πατήσεις στη μπάρα Discover


stremio2.Eμφανίζονται τα τοπ φιλμ και όλα τα είδη:mystery ,Drama κλπ


stremio 3.Πχ πατάμε mystery και τσεκάρουμε πχ Atomic blonde.. πατάμε κάτω δεξιά το βελάκι show movie

Πηγαίνετε στο  “show all add-ons”(πρόσθετα) εμφανίζονται διάφορες πλατφόρμες κάνετε  install  στο :Juan carlos2 και Piratebay Addon(PTB) και όλες οι υπόλοιπες...Η εγκατάσταση θα γίνει σε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου κι έτσι θα έχετε κι αυτήν την πλατφόρμα(Piratebay Addon,PTB και άλλες) με free Πηγαίνετε πάλι πίσω στην  εικόνα2,Discover για να διαλέξετε(ανακαλύψτε) την ταινία.

Σημαντική σημείωση : Έχει μια σειρά από addons (πρόσθετα) με τα οποία μπορείτε να διευρύνετε τις δυνατότητες του stremio! Πώς θα τα εγκαταστήσετε: 
Μπορείτε από την κεντρική οθόνη του stremio να επιλέξετε δίπλα απ΄το σήμα που μοιάζει με γρανάζι (πάνω-πάνω στη μπάρα) να πατήσετε το διπλανό σχήμα που μοιάζει με κομμάτι παζλ .
Θα σας οδηγήσει σ΄ ένα παράθυρο που γράφει Οfficial Add -Ons.
Εσείς θα επιλέξετε Community Add-Ons και από κάτω movies
 Κάνετε install μία μία όλες τις πλατφόρμες (πέραν από τo juan carlos2,Juan carlos torrents, Zoogle,Pirate bay,Ex addon,Iberial,mixer, popcorn time, Netflix, Anime Addon, dTube, internet Archive,Bar,Vimeo, Twitch.TV,RAR κλπ. 
 Αυτό θα διαρκέσει μερικά δέκατα του δευτερόλεπτου. 
Με το back επιστρέφετε στο diskover. 
Στις περισσότερες πλατφόρμες θα βρείτε ελληνικούς υπότιτλους. 
 υγ. Οι παραπάνω πλατφόρμες μπορεί να δείχνουν ότι αργούν ν΄ανοίξουν κάποια δευτερόλεπτα και να φαίνονται παγωμένες ότι δεν φορτώνουν.Περιμένουμε λίγο(15-20 δευτερόλεπτα) και μετά ανοίγουν κανονικά...
stremio4. Βλέπουμε την ταινία και πατάμε  πχ Juan carlos2 free΄ ή όποιο παίζει...εκείνη τη στιγμή και έχει streaming.


stremio 5.Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα να φορτώσει η ταινία βλέποντας το τίτλο να γεμίζει..    

υπάρχει η πιθανότητα να βγει μια   επισήμανση ότι το δίκτυο είναι αδύναμο ή το streaming είναι αργό. Αν περιμένουμε λίγο η ταινία τις περισσότερες φορές ανοίγει.                     
stremio 6.Πηγαίνουμε κάτω που γράφει sub( υπότιτλοι) και βρίσκουμε τα ελληνικά που τα τσεκάρουμε. Αν θέλουμε με το + μεγαλώνουμε το μέγεθός τους.

Το χρόνο δεν τον πειράζουμε πρέπει να είναι στο 0.

Τώρα αν στη διάρκεια της προβολής μετά από ώρα διαπιστώσουμε ότι η φωνή δεν συγχρονίζεται με τους υπότιτλους
(χωρίς να διακόψουμε την ταινία) πηγαίνουμε sub και πάνω στη μπάρα
ενώ είμαστε στο 1 κουτάκι (όπως βλέπουμε στην εικόνα) πάμε στο 2 ή στο 3 ή στο 4 (όσα έχει) μέχρι να επιτύχουμε τον απόλυτο συγχρονισμό ή κάποιο σχετικό.

Μπορούμε να σταματήσουμε την ταινία πατώντας το pause = και να συνεχίσουμε μετά.

Αν δε θέλουμε να εμφανίζεται τίποτε άλλο στην οθόνη παρά μόνο η ταινία πάμε πάνω δεξιά και πατάμε το  διπλό βέλος μεγαλώνοντας την οθόνη.

Το ίδιο ισχύει αν θέλουμε να φύγουμε πατώντας Χ. Μπορούμε έτσι να τη δούμε  άλλη μέρα το υπόλοιπο που δεν προλάβαμε.Σημείωση1

Τέλος δεν μένει τίποτα στον υπολογιστή από την ταινία. Η ταινία υπάρχει όση ώρα τη βλέπουμε…

Δηλαδή δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε όταν πάμε free μέσω Juan carlos.  Ptb,zoogle,ex addon,radios,rar,.....κλπ

Μπορούμε στην αναζήτηση (μεγεθυντικό φακό) να πληκτρολογήσουμε τον αγγλικό ή το γαλλικό τίτλο της ταινίας και να μας πάει κατευθείαν στην ταινία.Αν θέλουμε να τη δούμε στο σαλόνι μέσω τηλεόρασης ,συνδέουμε το λαπτοπ ή τον υπολογιστή με την τηλεόραση  με καλώδιο VGA που συνδέεται ο επιτραπέζιος υπολογιστής με την οθόνη του. Αποτέλεσμα εικόνας για καλώδιο οθόνης Ï…Ï€Î¿Î»Î¿Î³Î¹ÏƒÏ„Î®ή το λαπτοπ με προτζέκτορα

Υπάρχουν και 6-7 μέτρα και πάνω  και κοστίζουν γύρω στα 10€.(πηγαίνουμε σε καταστήματα ηλεκτρονικών και εξηγούμε γιατί το θέλουμε)

Πάμε στο τηλεκοντρόλ στο μενού (με ανοιγμένη τη τηλεόραση) και γυρίζουμε τη σύνδεση από κεραία- στο καλώδιο (VGA) θα δούμε και το εικονίδιο.

Ο ήχος όμως θα ακούγεται από τα ηχεία του λαπτοπ ή του υπολογιστή. Αν θέλουμε, προσθέτουμε στο λαπτοπ μεγαλύτερα ηχεία απ΄ την έξοδο των ακουστικών.(αν έχουμε καλά ηχεία στον υπολογιστή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα)

  Καλές προβολές

παν
 Download stermio 4-Μέγεθος: 87,4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / mac/Linux
Πώς βλέπουμε ταινίες με  το Popcorntime

POPCORN TIME


 Για να χρησιμοποιήσουμε το PopCorn Time, αρκεί να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση από τη σελίδα popcorn-time.se.

Aυτό το popcorn time παίζει κανονικά.Αν έχετε το παλιό που ήταν καθαρά ελληνικό κάντε απεγκατάσταση κι εγκαταστήστε το 5.4 .Αν και είναι αγγλικό υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στη μπάρα..

Κάντε την εγκατάσταση ακολουθώντας  τις παρακάτω οδηγίες
Όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, στην ενότητα για την ιστορία του PopCorn Time, η σελίδα αυτή αποτελεί ένα από τα παρακλάδια της αρχικής υπηρεσίας που έχουν παραμείνει.

Ενώ στη σελίδα ισχυρίζονται "δεν πρόκειται ποτέ να την κατεβάσουν", υπηρεσίες σε ένα χώρο τόσο ασταθή όσο οι παράνομες ταινίες μέσω Internet δεν έχουν καμία εγγύηση πως θα λειτουργούν τον επόμενο μήνα, ή ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Έλεγχος και εγκατάσταση

Αφού κατεβάσουμε το αρχείο, καλό είναι να το ελέγξουμε με τη γνωστή υπηρεσία Virustotal, για να βεβαιωθούμε πως είναι καθαρό.Η εγκατάσταση είναι ασφαλής και δεν θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει toolbars ή περιττά προγράμματα τρίτων.

Δεν έχουμε παρά να πατήσουμε "Watch it now". Σε αυτό το σημείο ενδέχεται να περιμένουμε κάποια λεπτά.


Βλέποντας ταινίες από το Internet με το PopCorn Time

Ο σχεδιασμός του PopCorn Time είναι ιδιαίτερα απλός, δείχνοντας τις διαθέσιμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε εικόνες.


 ΄Έχουμε τρεις επιλογές
Η πρώτη είναι να επιλέξουμε την ποιότητα του βίντεο που θέλουμε να δούμε. Η δεύτερη να πατήσουμε στα “peers”, επιλέγοντας τις μεγαλύτερες τιμές που διατίθενται. 
Η τρίτη και βασικότερη ενέργειά μας είναι να ορίσουμε τους ελληνικούς υπότιτλους.
 
Μπορούμε είτε να κάνουμε κύλιση της οθόνης προς τα κάτω, για να δούμε πιο πρόσφατες ταινίες που προστέθηκαν στο δίκτυο, ή να κάνουμε αναζήτηση για μια συγκεκριμένη ταινία ή σειρά, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό.

Μετακινώντας το δείκτη στο αριστερό μέρος του προγράμματος μπορούμε να εμφανίσουμε τις ταινίες κατά είδος και να τις κατατάξουμε με βάση τη δημοτικότητα, την ημερομηνία που προστέθηκαν, τη χρονολογία κυκλοφορίας τους ή τον τίτλο.

Για το παράδειγμα θα δούμε την ταινία "The Last Man on Earth", που είναι νόμιμο να τη δούμε δωρεάν από το Internet, καθώς ανήκει στο Public Domain.

Fun fact: Η ταινία αυτή έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα I Am Legend του Richard Matheson, με βάση το οποίο γυρίστηκε και η ομώνυμη ταινία με τον Will Smith to 2007.
Αφού κάνουμε κλικ στην ταινία, επιλέγουμε την ποιότητα και τους υπότιτλους.

Καλό είναι επίσης να δούμε σε ποια ποιότητα υπάρχουν οι περισσότεροι Peers, έτσι ώστε να μην έχομε διακοπές κατά την προβολή της ταινίας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο πρώτος αριθμός, που δείχνει τον αριθμό αυτών που μοιράζονται την ταινία, τόσο πιο ομαλό θα είναι το download.

Όταν είμαστε έτοιμοι με τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο Watch it now.
To PopCorn Time έχει ένα ενσωματωμένο VPN για όσους σκοπεύουν να δουν παράνομα ταινίες από το Internet.


Το πρόγραμμα θα κατεβάσει αρχικά ένα μικρό μέρος της ταινίας...

...και στη συνέχεια θα αρχίσει να παίζει.

Για να μην βλέπουμε ποτέ την προειδοποίηση για το VPN, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις...

Και ξε-τσεκάρουμε το "Alert me before downloading if my VPN is turned off".και aφηνουμε το clear cache folder on exit αν θέλουμε να μην μείνει τίποτα στο υπολογιστή όταν κλείσουμε.

Αν για κάποια ταινία ή σειρά δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο Custom Subtitle και να προσθέσουμε υπότιτλους που έχουμε κατεβάσει από κάποια άλλη ιστοσελίδα.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή φορμά υποτίτλων, καθώς και αρκετά που είναι σχετικά άγνωστα.

Η επιλογή που γράφει ORIG αναφέρεται στο λόγο πλευρών της ταινίας.

Αλλάζοντας το λόγο πλευρών μπορούμε να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, αλλά με παραμόρφωση της εικόνας.


Γίνεται να αποθηκεύσω ταινίες από το Internet με το PopCorn Time?


Για να αποθηκεύσουμε σειρές και ταινίες από το Internet με το PopCorn Time, θα πρέπει το επεισόδιο ή η ταινία να έχει κατεβεί ολόκληρη, να έχει γεμίσει δηλαδή το μπλε κομμάτι της μπάρας προόδου.

Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε δει όλη την ταινία, αρκεί να έχει φορτώσει πλήρως και το Downloading να είναι στο 0Kb/s.
Σαν προεπιλογή, το PopCorn Time αποθηκεύει τα αρχεία της ταινίας στο φάκελο Στοιχεία Λήψης -> PopcornTime.

Μέσα στο φάκελο της ταινίας θα βρούμε το αρχείο, που μπορούμε να το αναπαράγουμε με οποιοδήποτε εξωτερικό player. Θα χρειαστεί όμως να κατεβάσουμε ξεχωριστά υπότιτλους.

Ακόμα κι αν δεν έχει κατέβει ολόκληρη η ταινία, θα υπάρχει ένα αρχείο, όμως δεν θα παίζει ολόκληρο, αναλόγως με το πόσο έχει προλάβει να κατέβει.
Αν έχουμε μικρό σκληρό δίσκο, πχ έναν SSD, και δεν θέλουμε να εξαντλήσουμε τη χωρητικότητά του, από τις ρυθμίσεις του PopCorn Time μπορούμε να αλλάξουμε το φάκελο στον οποίο θα κατεβαίνουν οι ταινίες.

Αν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το κατέβασμα των ταινιών, τσεκάρουμε το Clear cache folder on exit, οπότε τα αρχεία θα διαγράφονται αυτόματα όποτε κλείνουμε το PopCorn Time.


Το "Μετέωροι αντικατοπτρισμοί" δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Καλές προβολές!
pan