Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ταινίες και σειρές με υπόπτιτλους, στον υπολογιστή ή στο tablet...

Ταινίες από το Internet σειρές από το Internet, Δωρεάν με Υπότιτλους σε 720p - 1080p
Aυτό το popcorn time παίζει κανονικά.Αν έχετε το παλιό που ήταν καθαρά ελληνικό κάντε απεγκατάσταση κι εγκαταστήστε το 5.4 .Αν και είναι αγγλικό υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στη μπάρα..

Κάντε την εγκατάσταση ακολουθώντας  τις παρακάτω οδηγίες


Για να χρησιμοποιήσουμε το PopCorn Time, αρκεί να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση από τη σελίδα popcorn-time.se.


Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 01

Όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, στην ενότητα για την ιστορία του PopCorn Time, η σελίδα αυτή αποτελεί ένα από τα παρακλάδια της αρχικής υπηρεσίας που έχουν παραμείνει.

Ενώ στη σελίδα ισχυρίζονται "δεν πρόκειται ποτέ να την κατεβάσουν", υπηρεσίες σε ένα χώρο τόσο ασταθή όσο οι παράνομες ταινίες μέσω Internet δεν έχουν καμία εγγύηση πως θα λειτουργούν τον επόμενο μήνα, ή ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Έλεγχος και εγκατάσταση

Αφού κατεβάσουμε το αρχείο, καλό είναι να το ελέγξουμε με τη γνωστή υπηρεσία Virustotal, για να βεβαιωθούμε πως είναι καθαρό.Η εγκατάσταση είναι ασφαλής και δεν θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει toolbars ή περιττά προγράμματα τρίτων.

Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 03


Βλέποντας ταινίες από το Internet με το PopCorn Time

Ο σχεδιασμός του PopCorn Time είναι ιδιαίτερα απλός, δείχνοντας τις διαθέσιμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε εικόνες.


 Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 04

 Μπορούμε είτε να κάνουμε κύλιση της οθόνης προς τα κάτω, για να δούμε πιο πρόσφατες ταινίες που προστέθηκαν στο δίκτυο, ή να κάνουμε αναζήτηση για μια συγκεκριμένη ταινία ή σειρά, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό.


Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 05


Μετακινώντας το δείκτη στο αριστερό μέρος του προγράμματος μπορούμε να εμφανίσουμε τις ταινίες κατά είδος και να τις κατατάξουμε με βάση τη δημοτικότητα, την ημερομηνία που προστέθηκαν, τη χρονολογία κυκλοφορίας τους ή τον τίτλο.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 22
Για το παράδειγμα θα δούμε την ταινία "The Last Man on Earth", που είναι νόμιμο να τη δούμε δωρεάν από το Internet, καθώς ανήκει στο Public Domain.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 06
Fun fact: Η ταινία αυτή έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα I Am Legend του Richard Matheson, με βάση το οποίο γυρίστηκε και η ομώνυμη ταινία με τον Will Smith to 2007.
Αφού κάνουμε κλικ στην ταινία, επιλέγουμε την ποιότητα και τους υπότιτλους.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 07
Καλό είναι επίσης να δούμε σε ποια ποιότητα υπάρχουν οι περισσότεροι Peers, έτσι ώστε να μην έχομε διακοπές κατά την προβολή της ταινίας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο πρώτος αριθμός, που δείχνει τον αριθμό αυτών που μοιράζονται την ταινία, τόσο πιο ομαλό θα είναι το download.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 07a
Όταν είμαστε έτοιμοι με τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο Watch it now.
To PopCorn Time έχει ένα ενσωματωμένο VPN για όσους σκοπεύουν να δουν παράνομα ταινίες από το Internet.


Το πρόγραμμα θα κατεβάσει αρχικά ένα μικρό μέρος της ταινίας...
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 11
...και στη συνέχεια θα αρχίσει να παίζει.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 12
Για να μην βλέπουμε ποτέ την προειδοποίηση για το VPN, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις...
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 12a
Και ξε-τσεκάρουμε το "Alert me before downloading if my VPN is turned off".
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 12b
Αν για κάποια ταινία ή σειρά δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο Custom Subtitle και να προσθέσουμε υπότιτλους που έχουμε κατεβάσει από κάποια άλλη ιστοσελίδα.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 13
Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή φορμά υποτίτλων, καθώς και αρκετά που είναι σχετικά άγνωστα.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 14
Η επιλογή που γράφει ORIG αναφέρεται στο λόγο πλευρών της ταινίας.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 15
Αλλάζοντας το λόγο πλευρών μπορούμε να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, αλλά με παραμόρφωση της εικόνας.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 16

Γίνεται να αποθηκεύσω ταινίες από το Internet με το PopCorn Time?


Για να αποθηκεύσουμε σειρές και ταινίες από το Internet με το PopCorn Time, θα πρέπει το επεισόδιο ή η ταινία να έχει κατεβεί ολόκληρη, να έχει γεμίσει δηλαδή το μπλε κομμάτι της μπάρας προόδου.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 17
Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε δει όλη την ταινία, αρκεί να έχει φορτώσει πλήρως και το Downloading να είναι στο 0Kb/s.
Σαν προεπιλογή, το PopCorn Time αποθηκεύει τα αρχεία της ταινίας στο φάκελο Στοιχεία Λήψης -> PopcornTime.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 18
Μέσα στο φάκελο της ταινίας θα βρούμε το αρχείο, που μπορούμε να το αναπαράγουμε με οποιοδήποτε εξωτερικό player. Θα χρειαστεί όμως να κατεβάσουμε ξεχωριστά υπότιτλους.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 19
Ακόμα κι αν δεν έχει κατέβει ολόκληρη η ταινία, θα υπάρχει ένα αρχείο, όμως δεν θα παίζει ολόκληρο, αναλόγως με το πόσο έχει προλάβει να κατέβει.
Αν έχουμε μικρό σκληρό δίσκο, πχ έναν SSD, και δεν θέλουμε να εξαντλήσουμε τη χωρητικότητά του, από τις ρυθμίσεις του PopCorn Time μπορούμε να αλλάξουμε το φάκελο στον οποίο θα κατεβαίνουν οι ταινίες.
Ταινίες από το Internet Δωρεάν με το PopCorn Time 20
Αν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το κατέβασμα των ταινιών, τσεκάρουμε το Clear cache folder on exit, οπότε τα αρχεία θα διαγράφονται αυτόματα όποτε κλείνουμε το PopCorn Time.


Stremio 4 - Ακόμα μία αξιόπιστη λύση-η καλύτερη- για αναπαραγωγή ταινιών και σειρών με υπότιτλους!Xωρίς κατέβασμα στον υπολογιστή!!!


Κατεβάζουμε πρώτα το stremio beta 4.0 για windows ή για Mac ή για Android - tablet ή smart ή ios,linux


Όταν κατεβάζουμε την εφαρμογή stremio  και την ανοίγουμε να παίξει μας ζητά ένα mail(δίνουμε κάποιο). Αυτό είναι τυπικόΣτην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται το παράθυρο του stremio

Stremio1.Αν πατήσεις στη μπάρα Discover


stremio2.Eμφανίζονται τα τοπ φιλμ και όλα τα είδη:mystery ,Drama κλπ


stremio 3.Πχ πατάμε mystery και τσεκάρουμε Atomic blonde.. πατάμε κάτω δεξιά το βελάκι show movie

Πηγαίνετε στο  “show all add-ons” εμφανίζονται διάφορες πλατφόρμες κάνετε  install  στο :Juan carlos2 και Piratebay Addon(PTB)

Η εγκατάσταση θα γίνει σε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου κι έτσι θα έχετε κι αυτήν την πλατφόρμα(Piratebay Addon(PTB)) με free εκτός από το Juan carlos2 και θα εμφανίζεται σαν PTB.Πηγαίνετε πάλι πίσω στην  εικόνα2,Discover για να διαλλέξετε την ταινία.


stremio4. Βλέπουμε την ταινία και πατάμε Juan carlos2 free΄(πάντα επιλέγουμε το juan carlos  όταν υπάρχει..)


stremio 5.Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα να φορτώσει η ταινία βλέποντας το τίτλο να γεμίζει..    

υπάρχει η πιθανότητα να βγει μια   επισήμανση ότι το δίκτυο είναι αδύναμο ή το streaming είναι αργό. Αν περιμένουμε λίγο η ταινία τις περισσότερες φορές ανοίγει.                     
stremio 6.Πηγαίνουμε κάτω που γράφει sub( υπότιτλοι) και βρίσκουμε τα ελληνικά που τα τσεκάρουμε. Αν θέλουμε με το + μεγαλώνουμε το μέγεθός τους.

Το χρόνο δεν τον πειράζουμε πρέπει να είναι στο 0.

Τώρα αν στη διάρκεια της προβολής μετά από ώρα διαπιστώσουμε ότι η φωνή δεν συγχρονίζεται με τους υπότιτλους
(χωρίς να διακόψουμε την ταινία) πηγαίνουμε sub και πάνω στη μπάρα
ενώ είμαστε στο 1 κουτάκι (όπως βλέπουμε στην εικόνα) πάμε στο 2 ή στο 3 ή στο 4 (όσα έχει) μέχρι να επιτύχουμε τον απόλυτο συγχρονισμό ή κάποιο σχετικό.

Μπορούμε να σταματήσουμε την ταινία πατώντας το pause = και να συνεχίσουμε μετά.

Αν δε θέλουμε να εμφανίζεται τίποτε άλλο στην οθόνη παρά μόνο η ταινία πάμε πάνω δεξιά και πατάμε το  διπλό βέλος μεγαλώνοντας την οθόνη.

Το ίδιο ισχύει αν θέλουμε να φύγουμε πατώντας Χ. Μπορούμε έτσι να τη δούμε  άλλη μέρα το υπόλοιπο που δεν προλάβαμε.Σημείωση1

Τέλος δεν μένει τίποτα στον υπολογιστή από την ταινία. Η ταινία υπάρχει όση ώρα τη βλέπουμε…

Δηλαδή δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε όταν πάμε free μέσω Juan carlos. ή Ptb

Μπορούμε στην αναζήτηση (μεγεθυντικό φακό) να πληκτρολογήσουμε τον αγγλικό ή το γαλλικό τίτλο της ταινίας και να μας πάει κατευθείαν στην ταινία.Mπορούμε  ακόμη, να συνδέσουμε το λαπτοπ ή τον υπολογιστή με την τηλεόραση  με καλώδιο VGA που συνδέεται ο επιτραπέζιος υπολογιστής με την οθόνη του. Αποτέλεσμα εικόνας για καλώδιο οθόνης Ï…Ï€Î¿Î»Î¿Î³Î¹ÏƒÏ„Î®ή το λαπτοπ με προτζέκτορα

Υπάρχουν και 6-7 μέτρα και πάνω  και κοστίζουν γύρω στα 10€.(πηγαίνουμε σε καταστήματα ηλεκτρονικών και εξηγούμε γιατί το θέλουμε)

Πάμε στο τηλεκοντρόλ στο μενού (με ανοιγμένη τη τηλεόραση) και γυρίζουμε τη σύνδεση από κεραία στο καλώδιο που ξεκινάει από το λαπτοπ ή τον υπολογιστή.

Ο ήχος ακούγεται από τα ηχεία του λαπτοπ ή του υπολογιστή. Αν θέλουμε, προσθέτουμε στο λαπτοπ μεγαλύτερα ηχεία απ΄ την έξοδο των ακουστικών.

 
Καλές προβολές

παν

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 4 και όπως φαίνεται θα αποτελέσει ένα "δυνατό χαρτί" στα προγράμματα του είδους. Ήδη είναι συμβατό για Windows, Linux και Macintosh λειτουργικά συστήματα.Επίσης, έχει μια σειρά από addons (πρόσθετα) με τα οποία μπορείτε να διευρύνετε τις δυνατότητες του stremio!


Το "Μετέωροι αντικατοπτρισμοί" δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.Download stermio 4

 Έκδοση: 4 Beta

Μέγεθος: 87,4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / mac/Linux
Κατασκευαστής: strem.io
Πηγή: strem.io


Καλές προβολές!
pan