Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Νύχτα τρόμου στο Παρίσι...To βίντεο της Monde από την επίθεση στο Bataclan!



Ερασιτεχνικό νideo με τη νύχτα τρόμου στο Παρίσι που  τράβηξε ο δημοσιογράφος της Le Monde Ντανιέλ Πσενί που ζει πίσω ακριβώς από το θέατρο Bataclan..
Στο βίντεο βλέπουμε ανθρώπους καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεφύγουν από τη μανία των τρομοκρατών κατά τη διάρκεια και λίγο μετά την επίθεση στο θέατρο Bataclan.
Ο κόσμος πανικόβλητος βγαίνει από το κτήριο, κάποιοι κρέμονται από τα παράθυρα στο κενό, αρκετοί από αυτούς φεύγουν τραυματισμένοι, ενώ άλλοι κυριολεκτικά σέρνουν τα θύματα της επίθεσης στον δρόμο περιμετρικά του θεάτρου.

Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα  σκληρές.


Οι επιζώντες της επίθεσης στο θέατρο Μπατακλάν μεταφέρονται με ασφάλειαΈνα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Γαλλίας να μεταφέρουν με ασφάλεια τα θύματα της επίθεσης στο θέατρο Μπατακλάν.

Η ομηρία ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Eagles of Death Metal. Σε όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν εκρήξεις και πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με αξιωματούχο αυτό που αντίκρισε μέσα στο θέατρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μακελειό αφού οι τρομοκράτες πέταγαν εκρηκτικά στους ομήρους.

Οι ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας επενέβησαν και εξουδετέρωσαν τους τρομοκράτες, με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να πέσουν νεκροί.
.
Η στιγμή της εφόδου στο θέατρο Μπατακλάν λίγο πριν τις 02.00 ώρας Ελλάδας η αστυνομία έκανε έφοδο στο θέατρο Bataclan όπου κρατούνταν πάνω από 100 όμηροι. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είχαν ήδη πέσει νεκροί από τα χέρια των τρομοκρατών.

Νέες πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν όμηροι που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ και ένας προς ένας 

Δείτε τις στιγμές που η αστυνομία έκανε έφοδο στο θέατρο Bataclan.
.

Η στιγμή που ξεκινούν οι πυροβολισ

Τα αρχικά δευτερόλεπτα καθώς  ξεκινούν οι  πρώτοι πυροβολισμοί!
Οι πρώτες εφιαλτικές στιγμές καθώς ξεκινούν οι πυροβολισμοί στη διάρκεια της συναυλίας!!! Το συγκρότημα Eagles of Death Metal παίζει στη σκηνή του θεάτρου Μπατακλάν, όταν ακούγονται τα αυτόματα όπλα των τρομοκρατών να"κροταλίζουν" Συγκλονιστικές οι στιγμές....Και μετά το μακελειό!