Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Δανεικός χρόνος - Borrowed Time




Borrowed Time: μάθημα ζωής από φοβερό νέο animation 

Ένας γερασμένος σερίφης προσπαθεί να ξεχάσει ένα ατύχημα της παιδικής του ηλικίας που τον κατατρέχει κατά διάρκεια της ενήλικης ζωής του, επιστρέφει στον τόπο που συνέβη αυτό πριν από πολλά χρόνια. 
Σε κάθε του βήμα προς τα εμπρός, βρίσκεται παρέα με τις αναμνήσεις που έρχονται βασανιστικά να τον πλημμυρίσουν μαζί με τις τύψεις. 
 Αντιμέτωπος με το λάθος που νόμιζε ότι διέπραξε για άλλη μια φορά, πρέπει τώρα να βρει τη δύναμη να συνεχίσει, να σταθεί στα πόδια του . 
 O θεατής ακολουθεί τον σερίφη που παλεύει να βρει τη δύναμη να συνεχίσει και θυμάται μαζί του ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα αυτής της ζωής...  
 Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί η ταινία, φτιαγμένη αποκλειστικά στον ελεύθερο χρόνο των δημιουργών της, οι οποίοι πιστεύουν ότι άξιζε κάθε τους λεπτό.
Πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους από τους σχεδιαστές της Pixar, Andrew Coats και Lou Hamou-Lhadj.
 Είναι ένα animation για μεγάλους, όπως δήλωσαν οι δύο στο Variety, το οποίο έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να θυμίσει στις ΗΠΑ ότι τα κινούμενα σχέδια δεν είναι αποκλειστικά συνώνυμα με ταινίες για παιδιά, αλλά ένα μέσο για να ειπωθεί οποιαδήποτε ιστορία. 
 Borrowed Time (2015)