Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ticking Away - Short Animated Film


Το Ticking Away είναι μια ιστορία ενός μοναχικού ωρολογοποιού που  ένα βράδυ, του προσφέρεται ένα πολύ παράξενο-εκκεντρικό ρολόι για επισκευή……

Ο σκηνοθέτης, Michael Sewnarain, έλαβε την έμπνευση από την παρατήρηση του πατέρα του κατά τη διάρκεια της εργασίας του μια που και ο ίδιος ο ωρολογοποιός και το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ήταν πάντοτε  γεμάτο από παλιά ρολόγια σε διάφορες καταστάσεις επισκευής. Το φιλμ αν και δεν αυτοβιογραφικό όλες αυτέ οι μνήμες του  έδωσαν την έμπνευση για την ιστορία του φιλμ.

Ο Michael Sewnarain είναι ζωγράφος / ζωγράφος / καλλιτέχνης ιστορίας / εικονογράφος που ζει και εργάζεται στην Ολλανδία με μια εμπειρία εργασίας πάνω από είκοσι χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει εργαστεί σε πολλές διαφορετικές παραγωγές. ταινίες μεγάλου μήκους, ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους για τηλεοπτικές εκπομπές και οτιδήποτε άλλο. 

Η βασική του αγάπη, όμως, και το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας του συνίσταται στο να δουλεύεις με το  χέρι, κλασικά κινούμενα έργα. 

Εκτός από τη συνεργασία σε εμπορικές παραγωγές, απολαμβάνει  το να εργάζεται σε  δικές του ανεξάρτητες μικρές παραγωγές, τις οποίες  γράφει και διευθύνει.