Η ομορφιά του Παρισιού μέσα από τις «μαγικές» βιτρίνες του

.

Ενώ πολλοί τουρίστες μαγεύονται από τον Πύργο του Άιφελ ή τη δημοφιλή πυραμίδα του Λούβρου, η ασύλληπτη ομορφιά του Παρισιού ξεπερνά τα μουσεία - ορόσημο της πόλης και τα υπέροχαμνημεία του.
Ολο και περισσότεροι νέοι σχεδιαστές, τεχνίτες, καλοφαγάδες, μουσικόφιλοι, κουρείς, εστιάτορες ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό, παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια τις επιχειρήσεις τους σε ντόπιους και ξένους.
Κάθε ένα από αυτά τα καταστήματα δίνει τη δική του πινελιά στο μοναδικό «savoir faire» της πόλης, προσθέτοντας μια σπίθα δημιουργίας και έκπληξης στην καθημερινή ζωή.

Το pixartprinting έχει συνεργαστεί με τον φωτογράφο Sebastian Errasγια την παραγωγή της εκπληκτικής φωτογραφικής σειράς «paris re-tale», ένα έργο που αφηγείται την ιστορία της γαλλικής πρωτεύουσας μέσα από τις βιτρίνες της.
Ο Εrras φωτογραφίζει τις προσόψεις, τις εκλεκτές βιτρίνες, τη vintage σήμανση και τα περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία των καταστημάτων της πόλης.
Μπροστά από κάθε επαγγελματικό χώρο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του, παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια το εμπόρευμά του - είτε αυτό είναι μαριονέτες, γλυκά, βιβλία ή μπαγκέτες.
 .

 .

.

 .

 .

.

.

.

.

.

.

 .

 .

 .

 .

 .

 .

 .

 .

share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου