Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

GREEN COLA-Όταν η cola γίνεται ελληνική υπόθεσηGeen cola...Το  πράσινο αναψυκτικό από τον Έβρο

Τα ράφια των σουπερμάρκετ ποτέ πριν δεν είχαν τόσο ενδιαφέρον! Ο λόγος φυσικά για την GREEN COLA, την ελληνική cola που αυξάνει, με ταχύτατους ρυθμούς, την παρουσία της σ' αυτά και έχει βάλει στοίχημα σύντομα να μην ξεκολλάει από το χέρι του καταναλωτή...

Το αμιγώς ελληνικό προϊόν εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών ενώ παράλληλα από τη λίστα... των συστατικών της λείπει η ζάχαρη, η ασπαρτάμη, το φωσφορικό οξύ και τα συντηρητικά.

Σε ποιoν ανήκει όμως αυτή η πρωτοβουλία για την GREEN COLA; Πίσω από αυτή την δραστηριότητα βρίσκεται η ΕΠΑΠ ΑΕ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) τηςακριτικής Ορεστιάδας, που ιδρύθηκε το 1959 από μία ομάδα ντόπιων παραγωγών και δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών.H GREEN COLA διατίθεται σε επώνυμα σούπερμάρκετ όλης της Ελλάδας!

Ενδεικτική τιμή εξάδας:3€


 

Green cola Το αναψυκτικό με συστατικά φυτικής προέλευσης χωρίς συντηριτικά!!!

Η εταιρεία δημιούργησε την Green cola ένα ξεχωριστό αναψυκτικό –ελληνικό προϊόν, που διαθέτε την αγαπημένη γεύση του «γνωστού αναψυκτικού κατά 99% αλλά όμως είναι παρασκευασμένο αποκλειστικά από συστατικά φυσικής προέλευσης.Ένα μοναδικό και διαφορετικό προϊόν με ασύγκριτα χαρακτηριστικά όπως η φυσική καφεϊνη από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικά αρώματα….

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ασπαρτάμης, συντηρητικών και φωσφορικού οξέως.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου